Album video

Elev din clasa a X-a școală profesională la profilul „Mecanic auto”aflat în practică la service OREPAN.

Mulțumim domnului director Marius Molocea pentru răbdarea de care dă dovadă și de disponibilitatea de a primi în grijă elevi  în vederea instruirii acestora!

Elevi din clasa a X-a școală profesională la profilul „Mecanic auto”, din cadrul Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret”, aflați în practică la service I.I. Apetrii Mihai-Marius. 

Mulțumim domnilor Apetrii Mihai-Marius și Gabriel-Bogdan pentru lunga colaborare și pentru calmul, răbdarea și perseverența de care dau dovadă în instruirea elevilor noștri, care vor să deprindă această frumoasă meserie!

Secvență surprinsă în timpul reparației sistemului de frânare la puntea spate a unui Mercedes Sprinter.

Film ospatari 03.02.2022.mp4

Aspecte surprinse în atelierul școlii în timpul practicii elevilor înscriși la școală profesională, meseria „Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație”

2022_05_28 Practica comasata X-M_lr.mp4

Aspecte surprinse în timpul practicii comasate a elevilor înscriși la școală profesională, meseria „Mecanic auto”

Vopsirea părului este un proces extrem de complex de aceea ne propunem în cadrul cursurilor să creem armonia dintre culoarea pielii, a ochilor și culoarea ce urmează a fi realizată. 

Fenotipul clientului se modifică puternic în urma unui serviciu de colorare, de aceea ținem cont de paleta de culori. Cum în pictură contează ecoul culorii vă așteptăm să deveniți ECOU-ul școlii de estetică!

Prezentarea diferitelor tipuri de împletituri, realizate cu măiestrie, creându-se un aspect elegant coafurii!

Practică clasa a XI-a, calificarea „Mecanic auto” la OpelIs - înlocuire discuri și plăcuțe frână. 

Practică săptămânală, clasa a XI-a profesională, profil „Mecanic auto”. Recondiționare totală caroserie și șasiu Toyota Hilux. 

Corecția culorii! Unde? La Liceul  Tehnologic UCECOM " Spiru Haret" Iași,  la clasa a XI-a "Coafor Stilist" condusă de  Nicoleta Mihai, tehnician  culoare! Avem cei mai pregătiti  elevi,creativi responsabili  și  dornici  de afirmare! 

Cum arată o zi de practică la calificarea coafor stilist? Creativă! 🖌️🎨 Astăzi.... Balayage! Maine exersăm mai mult, mai bine, mai diversificat! Cu emoție așteptăm feedback-ul! 

Elevi din clasa a X-a profesională, profil „Mecanic auto”, aflați în practică la Service Radman Vianor